Skip to main content

Λοβέρδος: Ο Σαββίδης επωφελήθηκε πολλών κυβερνητικών μεθοδεύσεων

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι όσα είπε στη συνέντευξή του πριν από λίγες μέρες ο κ.Σαββίδης τα έκανε πράξη

Πολλές κυβερνητικές μεθοδεύσεις επωφελήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να καταφέρει να αγοράσει μετοχές του Mega: Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την συμφωνία ανάμεσα στον Ιωάν Σαββίδη και τον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα.

Ο κ.Λοβέρδος επισημαίνει ότι όσα είπε στη συνέντευξή του πριν από λίγες μέρες ο κ.Σαββίδης τα έκανε πράξη και «τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά» και προσθέτει: «Σε όλα όμως έχει ήδη απαντήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με τις δηλώσεις του. Ένα πρέπει να ξέρουν στην Κυβέρνηση: οι απροσχημάτιστες, απροκάλυπτες και περιφρονητικές για τον λαό και τους θεσμούς κινήσεις έχουν κατάληξη το φιάσκο. Και όχι μόνο αυτό».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Ανδρέα Λοβέρδου, ακολουθεί:

Όσα είπε στην απροκάλυπτη συνέντευξή του πριν λίγες μέρες ο κ. Σαββίδης, τα έκανε πράξη.

Επωφελούμενος παράλληλων κυβερνητικών μεθοδεύσεων αγόρασε μετοχές του MEGA.

Και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει «έπεται και συνέχεια».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Σε όλα όμως έχει ήδη απαντήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με τις δηλώσεις του. Ένα πρέπει να ξέρουν στην Κυβέρνηση: οι απροσχημάτιστες, απροκάλυπτες και περιφρονητικές για τον λαό και τους θεσμούς κινήσεις έχουν κατάληξη το φιάσκο.

Και όχι μόνο αυτό.