Skip to main content

Λοβέρδος: Μόνο ανεύθυνοι θα επέλεγαν την πόλωση αντί ενιαίου μετώπου

Ο βουλευτής έσπευσε να επισημάνει ότι αισθάνεται ανησυχία για τα εθνικά θέματα ακριβώς επειδή πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας.

Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος εξαιτίας των σημερινών του ισχυρισμών για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας για τα Ίμια. 

«Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Τσαβούσογλου ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ. Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες». Αυτή ήταν η δήλωση του ΥΕΘΑ που προκάλεσε την αντίδραση του τομεάρχη των Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ο βουλευτής έσπευσε να επισημάνει ότι αισθάνεται ανησυχία για τα εθνικά θέματα «ακριβώς επειδή πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος».

«Μόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση» υπογράμμισε ο ίδιος.