Skip to main content

Λοβέρδος για φάρμακα: Ο Τσίπρας φυγομαχεί ψευδόμενος

Ο πρωθυπουργός επέλεξε πάλι να μην προσέλθει στη Βουλή για ν' απαντήσει στην ερώτησή μου για τις τιμές των φαρμάκων της Novartis, αναφέρει ο βουλευτής

Για θράσος και ανανδρία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, σε δήλωσή του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν προσήλθε στη Βουλή για να απαντήσει στην ερώτησή του για τις τιμές των φαρμάκων και τη Novartis.

«Ο Πρωθυπουργός επέλεξε πάλι να μην προσέλθει στη Βουλή για ν' απαντήσει στην ερώτησή μου για τις τιμές των φαρμάκων της Novartis αλλά και άλλων εταιριών και να δώσει εξηγήσεις για τους τόνους λάσπης που έριξε σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Λογικό! Είναι γνωστό πως η συκοφαντία προϋποθέτει το θράσος και την ανανδρία. Και ο Αλέξης Τσίπρας αυτό έκανε. Συκοφάντησε με θράσος κι ύστερα κρύφτηκε και φυγομαχεί ψευδόμενος», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει:

«Έγινε, όμως γνωστό, πως το θέμα της τιμολόγησης φαρμάκων γίνεται μπούμερανγκ εναντίον τους. Το δώρο της μη τιμολόγησης εκ μέρους τους για όλο το 2015 ήταν ένα πραγματικό δώρο στις πολυεθνικές. Κι ακόμη, επί των ημερών μου οι τιμές της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά και όλων των εταιριών έπεσαν και γλιτώσαμε πάνω από 2.3 δις, ενώ επί των ημερών τους στα περισσότερα φάρμακα της συγκεκριμένης εταιρείας οι τιμές ανέβηκαν!!!»