Skip to main content

Λουτσέσκου σε παίκτες: Οι άλλοι έφυγαν γιατί είστε οι καλύτεροι (vid)

Η ομιλία του Ρουμάνου προπονητή του Δικεφάλου, Ρ. Λουτσέσκου, στους ποδοσφαιριστές του πριν τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

Ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του, για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, προηγήθηκε σήμερα πριν την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος της ομιλίας του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου, ο οποίος είπε: «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μη σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Στη συνέχεια οριοθέτησε τους στόχους του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς: «Οι άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο που είναι ίσης αξίας. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού: