Skip to main content

Λουτσέσκου: Να αποκτήσουμε ακόμη έναν σέντερ μπακ (video)

«Η ομάδα έχει βελτιωθεί και έχει αναπτύξει το παιχνίδι της. Είμαστε σε καλό δρόμο εδώ και καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «Δικεφάλου»

Την επιθυμία να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ακόμα έναν αριστερό μπακ, αλλά και έναν κεντρικό αμυντικό εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για τις μετεγγραφές στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού χωρίς όμως να αναφερθεί σε ονόματα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

Για την ευστοχία του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί και έχει αναπτύξει το παιχνίδι της. Είμαστε σε καλό δρόμο εδώ και καιρό. Το 2017 τελείωσε καλά και το 2018 ξεκίνησε καλά. Είναι σημάδι ενός γκρουπ που είναι ενωμένο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα αλλά από την επόμενη μέρα, έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι». 

Για την αλλαγή του Κάνιας με τον Τσίμιροτ: «Ο Κάνιας είχε ένα μικρό πρόβλημα και τον αντικατέστησα. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και για να πάρεις το αποτέλεσμα που θες, πρέπει να προσπαθείς σε όλο το 90λεπτο. Ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα οργανωμένη και εμείς έπρεπε να τους κάνουμε να τρέξουν. Αυτό το κάναμε στο πρώτο μέρος και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το συνεχίσαμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι συνολικά και όχι ως πρώτο και δεύτερο μέρος. Ανεβάζαμε τον ρυθμό μας λεπτό προς λεπτό». 

Τα κέρδη από τον αγώνα: «Είμαι ικανοποιημένος διότι επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση με καλή εμφάνιση και νίκη. Είχα καλό προαίσθημα διότι είδα μεγάλη θέληση στις προπονήσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες και χαίρουμε που όσοι αγωνίστηκαν, μας βοήθησαν». 

Για τις μετεγγραφές: «Το ιδανικό για μένα θα είναι να έχουμε 20-21 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, εκτός των τερματοφυλάκων. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο, χωρίς τον Καντουρί. Αν έρθουν δυο παίκτες, θα έχουμε πάλι αρκετούς. Υπάρχει προτεραιότητα να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους κεντρικούς μας αμυντικούς. Αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε έναν ακόμα θα είναι το καλύτερο δυνατό, για να υπάρχει ισορροπία».