Skip to main content

Λουτσέσκου: Μάχη το κάθε παιχνίδι, θα αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ (vid)

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως προτεραιότητά του είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με τα χαρακτηριστικά του Βόσνιου μέσου

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, την πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ αλλά και την επικείμενη μετεγγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του Novasports, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

Για το μάθημα που πήρε από τον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο: «Το κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη».

Για την μετεγγραφή του Τσίμιροτ και την επικείμενη αντικατάσταση: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να συζητήσουμε αν είναι ξαφνικό ή όχι. Σίγουρα πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Ήταν ένας παίκτης που είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πρέπει να βρούμε κάποιον με παρόμοια».

Για τις απουσίες ενόψει Παναιτωλικού: «Όπως είπα και πριν, το κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη. Έχουμε ένα ποιοτικό σύνολο, έχουμε οργάνωση, αλλά πρέπει να δίνουμε 110% σε κάθε παιχνίδι, με αποφασιστικότητα και επιθετικότητα. Πάντα σαν προπονητής θα πρέπει να περιμένεις δύσκολες καταστάσεις και να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις».

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Για μένα προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός χαφ με τα χαρακτηριστικά του Τσίμιροτ».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι μία ποιοτική ομάδα ο Παναιτωλικός και έχει ταχύτητα. Προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι η δική μας στάση. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε τα πάντα σωστά. Να εκμεταλλευτούμε την ποιότητά μας και να αποφύγουμε τα λάθη. Είναι μία συμπαγής ομάδα με γρήγορες αντιδράσεις, τουλάχιστον στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».