Skip to main content

Λουτσέσκου: Κοιτάμε τον Παναιτωλικό, έφεραν αντίδραση οι Κάμπος-Πρίγιο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως η είσοδος των δύο παικτών έφερε αντίδραση στον «Δικέφαλο» γιατί όπως υπογράμμισε «είναι ποιοτικοί παίκτες»

Στο επόμενο ματς εναντίον του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα επικεντρώνεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον του Ατρομήτου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ενώ παράλληλα σχολίασε και την είσοδο των Κάμπος-Πρίγιοβιτς.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής του «Δικεφάλου» ανέφερε:

«Αυτό που ήθελα με την είσοδο των Κάμπος και Πρίγιοβιτς ήταν να δώσω αντίδραση στην ομάδα, γιατί είναι ποιοτικοί παίκτες. Νικήσαμε 2-0, δεν θέλω να πω για τον επαναληπτικό, το επόμενο ματς είναι την Κυριακή (σ.σ εκτός έδρας με Παναιτωλικό)».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος κόουτς εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του ματς: «Αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μας. Στην έδρας μας αναγκαστήκαμε να επιτεθούμε και ο Ατρόμητος προσπάθησε να μας βρει στο τρανζίσιον. Είναι μέσα στις πρώτους τέσσερις ομάδες στην Ελλάδα, περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και έτσι αποδείχθηκε».

Για τις  επικίνδυνες αντεεπιθέσεις του Ατρομήτου: «Είμαστε μια ομάδα που έχει τον έλεγχο της μπάλας. Ο Ατρόμητος αποδέχθηκε το ρόλο να αμυνθεί πιο χαμηλά. Εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε 2-0, ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι και πρέπει να το τονίσουμε κι αυτό».

Για το σερί των 10 συνεχόμενων νικών: «Είναι ωραίο που φτάσαμε το συγκεκριμένο ρεκόρ. Το σημαντικό για εμάς είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αυτό που με απογοητεύει, είναι ο τραυματισμός του Πέλκα...».

Για τον Αζεβέδο: «Είναι εδώ για να χρησιμοποιηθεί. Υπήρχε χώρος για να βρίσκεται στην αποστολή για να αντιληφθεί πως προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα. Σε δέκα ημέρες θα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τη φιλοσοφία που είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: «Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε πολύ άμεσα με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες μπάλες και να θέσουμε το παιχνίδι μας υπό κίνδυνο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατοχή μας, καταφέραμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ, ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλό ομάδα».

Για τον Βιεϊρίνια: «Ο Αντρέ μπορεί να παίξει και δεξιά αλλά και μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μας μπροστά. Σήμερα διαχειριστήκαμε πολύ καλά το σύνολό μας και πήραμε μια σημαντική νίκη».