Skip to main content

Λουτσέσκου: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου (video)

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε την ικανοποίησή του αναφορικά με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στη νίκη κόντρα στον ΑΟ Τρικάλων

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ευρεία επικράτηση του «Δικεφάλου» εναντίον του ΑΟ Τρικάλων εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

«Χάρηκα όλα τα γκολ το ίδιο, ίσως πανηγύρισα παραπάνω του Μπίσεσβαρ γιατί ήταν αυτό που μας έδωσε ένα ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τη συνέχεια».

Από τη σειρά του, ο Σωτήρης Αντωνίου τόνισε πως το τελικό σκορ της αναμέτρησης «δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα» ενώ στάθηκε στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ υπογραμμίζοντας πως υπήρξε φάουλ στον Άγγελο Βέρτζο.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας ανέφερε:

«Δεν αντικατοπτρίζει το σκορ την εικόνα του αγώνα. Για 60 λεπτά σταθήκαμε πολύ καλά. Δεν μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο, το ξέρουμε, αλλά ούτε και να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ.

Όμως στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον Βέρτζο. Θέλαμε απλά να βάλουμε τα δυνατά μας και αυτή η απόφαση των διαιτητών μας στέρησε την ευκαιρία. Το πρωτάθλημα παραμένει ο βασικός μας στόχος».