Skip to main content

Λουτσέσκου: Είχαμε πολλές ευκαιρίες, κερδίσαμε δίκαια

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως το παιχνίδι έγινε περίπλοκο επειδή οι παίκτες του δεν κατάφεραν να καθαρίσουν νωρίτερα την υπόθεση νίκη

«Δίκαιη» χαρακτήρισε την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα.

Μάλιστα, ο προπονητής του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως το παιχνίδι έγινε περίπλοκο επειδή οι παίκτες του δεν κατάφεραν να καθαρίσουν νωρίτερα την υπόθεση νίκη με αποτέλεσμα να δεχθούν πίεση προς το τέλος της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά, ο Ρουμάνος κόουτς δήλωσε:

«Αισθάνομαι ότι είναι δίκαιη η νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι έγινε περίπλοκο μόνο και μόνο επειδή δεν σκοράραμε περισσότερες φορές στο 0-0 και στο 1-1. Στα τελευταία 5 λεπτά δεχθήκαμε πίεση».

Από τη μεριά του, ο Νταμίρ Κάναντι στάθηκε στην καλή απόδοση των Περιστεριωτών ενώ καυτηρίασε και τις διαιτητικές αποφάσεις υπογραμμίζοντας πως αυτές επηρέασαν την τελική έκβαση του αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Αυστριακός προπονητής του «Αστεριού» δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι η καλή απόδοση της ομάδας μου. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά και σταθήκαμε πολύ καλά. Και ο ΠΑΟΚ, βέβαια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Νομίζω ήμασταν πάντοτε παρόντες στο παιχνίδι και 2-3 κρίσιμες αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν τον αγώνα. Η ήττα ήρθε από αυτές τις αποφάσεις».