Skip to main content

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης την Πέμπτη στον δήμο Θέρμης

Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμες συσκευασίες, με ήχους τζαζ και στίχους σχετικά με την ανακύκλωση

Ο δήμος Θέρμης ανακυκλώνει και γιορτάζει την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: από τις 18.00, η αντιδημαρχία καθαριότητας & ανακύκλωσης, η ΕΕΕΑ και η ΔΕΠΠΑΘ θα βρίσκονται στην Πλατεία Παραμάνα, την κεντρική πλατεία της Θέρμης, με παιχνίδια και συναυλίες ειδικά αφιερωμένες στην ανακύκλωση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στα διαδραστικά παιχνίδια του «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν παίζοντας και να παίξουν μαθαίνοντας, ο παραδοσιακός Καραγκιόζης θα «καταπιαστεί» με την ανακύκλωση και στα εικαστικά εργαστήρια, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα με θέμα πάντα την ανακύκλωση και το περιβάλλον. Η βραδιά θα κλείσει με μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση jazz και ανακύκλωσης.

Παράλληλα, οι Voyage Jazz Group του ταλαντούχου Αλέξανδρου Χρηστίδη καλούν τους θεατές να πάρουν μέρος σε μια διαφορετική συναυλία με ρυθμο-κινητικά παιχνίδια και χορό. Το κοινό, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, θα απολαύσει παραλλαγές γνωστών μουσικών επιτυχιών με ήχο τζαζ και στίχους σχετικά με την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα θα μπορεί να παίζει μουσική χρησιμοποιώντας κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμες συσκευασίες.