Skip to main content

Μίχελ: Δεν έχουμε συμφωνήσει με Γαλατά για Ροντρίγκεζ

Διευκρινίσεις του Λούμπος Μίχελ για το θέμα Ροντρίγκεζ στην Τουρκία. Τι υποστηρίζει για την έλευση Σαββίδη και την εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκιά διαδέχονται το ένα το άλλο, με το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκεζ και της ενδεχόμενης πώλησης του στη Γαλατασαράι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Λούμπος Μίχελ να τοποθετηθεί για τις επαφές που υπάρχουν με τους Τούρκους και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει, διαψεύδοντας τις αναφορές για δεδομένη συμφωνία από τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με το paok24.gr, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ περιγράφει τη φάση στην οποία βρίσκονται οι επαφές με τη Γαλατασαράι, τονίζοντας ότι η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή θα βάλει τις συζητήσεις σε τελικό στάδιο, προκειμένου να παρθεί μία απόφαση.

«Δεν είναι μία εξέλιξη που περιμέναμε και δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με τη Γαλατασαράι, αλλά είμαστε σε ένα κομβικό στάδιο. Η περίπτωση του Γκάρι δεν μας αφορά μόνο από τη χρηματοοικονομική της σκοπιά, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς, τον οποίο δε θέλουμε να χάσουμε. Περιμένουμε τον ιδιοκτήτη κ. Σαββίδη, τον ατζέντη του παίκτη και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε».

Για τις σκέψεις του Ροντρίγκεζ: Ο παίκτης θέλοντας να είναι ξεκάθαρος δείχνει ότι ενδιαφέρεται να παίξει στη Γαλατασαράι, είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα του, μία νέα ευκαιρία.