Skip to main content

«Λουκέτο» στο πολιτικό γραφείο του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Τέλος εποχής για το πολιτικό γραφείο της Φραγκίνης 7 του πρώην περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Τέλος εποχής για το πολιτικό γραφείο της Φραγκίνη 7 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σήμερα, ο κ. Ψωμιάδης έβαλε «λουκέτο» σε ένα χώρο, στον οποίο πολλοί θα ήθελαν οι τοίχοι να έχουν... αυτιά.

Από το 1981 το γραφείο της Φραγκίνη 7 αποτελούσε το πολιτικό σπίτι του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όμως τα οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν στην ομολογουμένως σκληρή απόφαση να βάλει «λουκέτο».

«Δεν μπορούσα οικονομικά να κρατήσω άλλο, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στα έξοδα. Έπρεπε να το είχα κλείσει εδώ και ένα χρόνο», είπε στη Voria.gr ο κ. Ψωμιάδης.

Προφανώς και το κλείσιμο της πολιτικής στέγης θα κάνει πολλούς να σκεφτούν ότι μπορεί ο κ. Ψωμιάδης να αποσυρθεί κι από τα κοινά. «Σε καμιά περίπτωση», λέει κατηγορηματικά ο ίδιος. «Παραμένω πολιτικά ενεργός. Έκλεισα το πολιτικό γραφείο, τίποτα περισσότερο», τονίζει.

Αν και ιδιόκτητος ο χώρος, τα λειτουργικά έξοδα δεν είναι λίγα και το γεγονός ότι ο κ. Ψωμιάδης είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι είχε οικονομικά προβλήματα, καθώς είχε ανάμεσα στα άλλα και τις δικαστικές περιπέτειες, τον οδήγησε τελικά στη σκληρή απόφαση.