Skip to main content

Λούκας: Σοκαριστικές οι εικόνες της Τούμπας, άψογος ο Σαββίδης

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως ο ομογενής επιχειρηματίας τον «βοήθησε πραγματικά» όταν ήθελε να παίξει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Σοκαρισμένος από τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από το γήπεδο της Τούμπας και το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δήλωσε ο Λούκας Πέρεθ.

Παράλληλα όμως, ο πρώην μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» και νυν της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ξεκαθάρισε πως ο Ιβάν Σαββίδης του «φέρθηκε άψογα» υπογραμμίζοντας πως όταν ήθελε να παίξει στη Ντέπορ, ο ομογενής επιχειρηματίας τον «βοήθησε πραγματικά».

«Τέτοιες στιγμές εγώ δεν έζησα με τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι όμως σοκαριστικές. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μου φέρθηκε άψογα, κατάλαβε πως αισθανόμουν, πως ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στη Λα Κορούνια, με βοήθησε πραγματικά. Σας είπα οι εικόνες με σοκάρουν, αλλά η Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό. Οι άνθρωποι της Κυβέρνησης πρέπει να πάρουν νέα μέτρα για να μην δούμε στο μέλλον ανάλογες σκηνές. Την αγαπάω πολύ την Ελλάδα και για τον τρόπο με τον οποίον μου φέρθηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος.