Skip to main content

Λουκάκου: Εριστικός ο Τζαβέλλας και ο κόσμος της Ελλάδας

Μου έριχναν συνέχεια λέιζερ στα μάτια, κάτι βέβαια που το περίμενα, υποστήριξε ο επιθετικός του Βελγίου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εριστικό χαρακτήρισε τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον κόσμο της Εθνικής Ελλάδος ο επιθετικός του Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Να σημειωθεί ότι ο Λουκάκου, μετά το γκολ που πέτυχε (1-2), κατά τον πανηγυρισμό του, έδειξε τα αυτιά του στους οπαδούς της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

-Σκόραρες ξανά γκολ πρόκρισης, όπως το 2013 στο Ζάγκρεμπ...

"Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Έπρεπε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο πιο γρήγορα γινόταν. Η χαρά αυτή είναι διαφορετική σε σχέση με την Κροατία. Το ξέραμε ότι θα προκριθούμε. Πριν από το ματς ήμασταν αισιόδοξοι. Ξέραμε πώς να νικήσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και το κάναμε με χαρακτήρα. Δείξαμε ωριμότητα σε ένα σκληρό παιχνίδι".

- Δεν είχε όμως εύκολο βράδυ...

"Ο αμυντικός τους (Τζαβέλλας) ήταν εριστικός. Και αγωνιστικά και με όσα μου έλεγε. Δεν με απασχολεί. Εγώ νίκησα, αυτός έχασε".

- Μετά το γκολ, έκανες μια χειρονομία στον κόσμο...

"Το έκανα γιατί κι αυτοί συμπεριφέρθηκαν εριστικά απέναντί μου. Μου έριχναν συνέχεια λέιζερ στα μάτια, κάτι βέβαια που το περίμενα. Αυτό όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο ποδόσφαιρο, είναι οι νίκες σε τέτοιες έδρες, με τέτοιες συνθήκες".

- Και τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο...

"Ας σταματήσουμε να μιλάμε για το Παγκόσμιο. Τώρα πρέπει να φτάσουμε ψηλά με τις ομάδες μας, για να είμαστε έτοιμοι αργότερα για το Παγκόσμιο".

- Αυτό ήταν το 10ο γκολ στα προκριματικά. Ρεκόρ για το Βέλγιο.

"Το ότι έβαλα τόσα γκολ, οφείλεται στους συμπαίκτες μου".