Skip to main content

Λονδίνο: Κατονομάστηκε ο δολοφόνος της 22χρονης ομογενούς

H Iuliana Tudos, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι και με βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι.

Το όνομα του δολοφόνου της 22χρονης Ιουλιάνας Τουντός, η οποία βρέθηκε νεκρή στο Finsbury Park του Λονδίνου, έδωσε στη δημοσιότητα η Μητροπολιτική Αστυνομία, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι ερευνητές.

Πρόκειται για τον 31χρονο Κασίμ Λιούις, από το Friern Barnet, ο οποίος συνελήφθη μία μέρα νωρίτερα από την αστυνομία, μετά την ταυτοποίησή του. Στον ύποπτο δολοφόνο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το φόνο της 22χρονης ελληνορωσίδας Ιουλιάνα Τουντός την ημέρα των Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα (27 Δεκεμβρίου), ανάμεσα σε θάμνους στο πάρκο. Η δίκη του θα διεξαχθεί αύριο, στο Wimbledon Magistrates’ Court.

H Iuliana Tudos, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι και με βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι κοντά σε γήπεδο μπέιζμπολ μέσα στο πάρκο Φίνσμπουρι.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 24 Δεκεμβρίου, αφότου επέστρεφε από διασκέδαση με φίλους της και εντοπίστηκε από φίλους της νεκρή τρεις ημέρες αργότερα.

Η Tudos που την φώναζαν χαϊδευτικά Julie εργαζόταν στην pub «World’s End» στο Κάμντεν. Φίλοι και θαμώνες τη θυμουνται ως ένα «γλυκό και φιλικό πλάσμα με μία όμορφη ψυχή» και η οποία πάντα έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όσους τη γνώριζαν.

Το άψυχο σώμα της Iuliana Todos, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση κοντά σε γήπεδο  μπέιζμπολ, λίγα μέτρα από την μπροστινή είσοδο του πάρκου. Όπως ανακοίνωσε επισήμως η Scotland Yard, η άτυχη κοπέλα είχε μαχαιρωθεί στο στομάχι, ενώ είχε χτυπηθεί βάναυσα στο κεφάλι, τραύματα τα οποία επέφεραν τον θάνατό της.