Skip to main content

Λύτρας: Στο κατάστημα του 53χρονου φαίνεται να σύχναζαν και άλλα παιδιά

«Όχι μόνο ότι η μητέρα δεν γνώριζε αλλά δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα ούτε η μεγάλη αδερφή που έμεναν μαζί», τόνισε ο Απόστολος Λύτρας

Για τη μητέρα που αρνείται όλες τις κατηγορίες για μαστροπεία εις βάρος της 12χρονης κόρης της στον Κολωνό, αλλά και για το γεγονός ότι ο 53χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και άλλων οικογενειών με παιδιά, μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας δήλωσε στο OPEN πως η μητέρα θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες: «Όχι μόνο ότι η ίδια δεν γνώριζε, αλλά δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα, ούτε η μεγάλη αδερφή που έμεναν μαζί».

«Κέρδισε την εμπιστοσύνη και άλλων οικογενειών με παιδιά»

«Ο 53χρονος με διάφορους τρόπους κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειας. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Δηλαδή στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον αν πιστεύει πως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παιδιών που πέρασαν στα χέρια του κατηγορούμενου την κόλαση της 12χρονης τόνισε: «Ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τον παιδοβιαστή. Προφανώς και θα έχει ξαναγίνει. Για αυτό υπάρχει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων. Υπέπεσε στην αντίληψή μου, με πήραν δυο τηλέφωνα, όπου μου ανέφεραν κάποια περιστατικά με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο».

Όσον αφορά τη μητέρα και για το πως δεν κατάλαβε το τι συνέβαινε στην ανήλικη κόρη της, ανέφερε: «Αν έχουμε μια κακή μητέρα, ένα κακό οικογενειακό περιβάλλον ή ένα αδιάφορο περιβάλλον, θα συμφωνήσω μαζί σας πως είναι δυνατόν να μην το καταλάβει. Αλλά είναι άλλο από τη μαστροπεία. Και το πρώτο τιμωρείται, αυτή η παραμέληση. Αλλά για να έχουμε μαστροπεία πρέπει να έχουμε κάποια στοιχεία».

«Γνωρίζουμε για δυο εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ»

«Ξέρουμε για δυο εμβάσματα. Η μητέρα δεν γνωρίζει από που είναι αυτά τα εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ. Είναι από ένα άτομο. Υπάρχουν τα στοιχεία του και περιμένουμε», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε για το αν ο 53χρονος προσπάθησε να «μπλέξει» καιι τη μάνα, απάντησε: «Δεν προσπάθησε να κάνει τη μάνα συνένοχο, αλλά δεν θα έδινε προφανώς τον δικό του λογαριασμό».