Skip to main content

Ληστές τραπεζας, πυροβόλησαν τροχονόμους, την ώρα που... έκοβαν κλήσεις

Καταιγισμό πυρών, δέχθηκαν δύο τροχονόμοι, όταν επιχείρησαν να σταματήσουν δύο αγνώστους που λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην λεωφόρο Καραμανλή.
Καταιγισμό πυρών, δέχθηκαν δύο τροχονόμοι, από δύο αγνώστους που λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην λεωφόρο Καραμανλή, στην Θεσσαλονίκη. 

Το μεσημέρι οι  ληστές είχαν εισβάλει στο κατάστημα πυροβολώντας για εκφοβισμό. Από τις σφαίρες έσπασε η τζαμαρία του καταστήματος και οι δράστες προχώρησαν  στο ταμείο, άρπαξαν 820 ευρώ και επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσυκλέτα. Έγιναν αντιληπτοί από δύο τροχονόμους, που βρίσκονταν κοντά στα ΕΛΤΑ, οι οποίοι επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι ληστές με αυτόματα όπλα Καλάσνικοφ, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του γερανού της Τροχαίας. Γάζωσαν στην κυριολεξία τόσο το γερανό, όσο και ένα σταθμευμένο όχημα, πίσω από το οποίο προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο οι τροχονόμοι.

Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής των πυροβολισμών, οι ληστές πέταξαν την τσάντα με την λεία τους, ενώ τους έπεσε ένα πιστόλι και εξαφανίστηκαν.

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς, αφού η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και την ώρα δε του περιστατικού, η κίνηση των αυτοκινήτων και των διερχόμενων πεζών ήταν μεγάλη.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι για τρίτη συνεχόμενη ημέρα  καταγράφεται περιστατικό με πυροβολισμούς δραστών κατά αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη.