Skip to main content

Ληστεία στην Aspis Bank της Λάρισας

Το υποκατάστημα της Aspis Bank επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα λήστεψε το πρωί ένας ένοπλος άνδρας, που απέσπασαν 2.000 ευρώ από τα ταμεία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Το υποκατάστημα της Aspis Bank επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα λήστεψε το πρωί ένας ένοπλος άνδρας, που απέσπασαν 2.000 ευρώ από τα ταμεία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο ληστής μπήκε στο υποκατάστημα λίγο μετά τις 8.30 το πρωί και ενώ εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του υπήρχαν μόνο υπάλληλοι της τράπεζας και ένας ηλικιωμένος πελάτης.

Ο δράστης, που φορούσε καπέλο και ήταν μετρίου αναστήματος, έστρεψε το όπλο του κατά των υπαλλήλων της τράπεζας και τους ακινητοποίησε, όπως και τον πελάτη. Αμέσως κινήθηκε προς τα γκισέ και υποχρέωσε τον ταμία να του παραδώσει όσα χρήματα υπήρχαν διαθέσιμα. Αφού πήρε τα μετρητά, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν λίγα λεπτά αργότερα περιπολικά της αστυνομίας, που ξεκίνησαν έρευνα στους γύρω δρόμους για τον εντοπισμό του, με αρνητικό αποτέλεσμα. Πλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν εικόνες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, που διαθέτει το τραπεζικό υποκατάστημα, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την ταυτότητα του δράστη.