Skip to main content

Λύση στο παρά 5' για γνωστή αλυσίδα του λιανεμπορίου

Λύση στο παρά 5΄φαίνεται να βρέθηκε για γνωστή αλυσίδα του λιανεμπορίου, η οποία λέγεται εδώ και καιρό ότι βρίσκεται σε αρκετά οριακό σημείο.

Λύση στο παρά 5΄φαίνεται να βρέθηκε για γνωστή αλυσίδα του λιανεμπορίου, η οποία λέγεται εδώ και καιρό ότι βρίσκεται σε αρκετά οριακό σημείο, από πλευράς ρευστότητας.

Τραπεζικές πηγές μας επιβεβαίωναν σήμερα το πρωί το γεγονός ενός νέου δανείου από τις πιστώτριες τράπεζες, το οποίο τελικά χορηγήθηκε για να αποτραπεί το μοιραίο αναφορικά με την εταιρεία.

Η τελευταία εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, μετά τη συρρίκνωσή της, να είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες εργοδότες.

Συγκεκριμένα, εξακολουθεί να απασχολεί περί τους 16.000 υπαλλήλους στο δίκτυο της. Κι αυτό παίζει το ρόλο του στην απόφαση να διασωθεί με κάθε τρόπο και ενδεχομένως κόστος.

Τα μεγάλα προβλήματα της αλυσίδας έχουν να κάνουν κυρίως με τους προμηθευτές της, λένε όσοι γνωρίζουν. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα απειλούν με εκκίνηση της διαδικασίας πτώχευσης της εταιρείας. Κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι σήμερα το πρωί, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μετά την απόφαση των τραπεζών για νέο δάνειο, η εξέλιξη αυτή θα αποτραπεί.