Skip to main content

Λοιπές ομάδες Basket League σε Ολυμπιακό,ΠΑΟ,ΑΕΚ: Να παίξετε μόνες σας

To 1ο μισό του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ διεκόπη καθώς δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού αναφορικά με την κεντρική χορηγία.

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο μισό του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις, καθώς το ζήτημα που προκύπτει αναφορικά με την κεντρική χορηγία αποτέλεσε τη σπίθα που άναψε τη φωτιά ανάμεσα στους εκπροσώπους των Ολυμπιακού και Παναθηναίκού αλλά και στους υπόλοιπους 11 συλλόγους που δεν έχουν υπογράψει κάποια συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι έχει συνάψει συμφωνία με τον φορέα, η ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής παραμένοντας ουδέτερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, το ΔΣ διεκόπη προσωρινά για κάποιες ανάσες των συμμετεχόντων με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μην θέλουν να αφήσουν κενό το κέντρο του γηπέδου για τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος, αν και εφόσον προκύψει συμφωνία.

Οι 11 ομάδες δεν ικανοποιήθηκαν απ' αυτό και απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα. «Ας παίξουν μόνοι τους οι τρεις που έχουν ήδη βρει χορηγό», ήταν η δική τους απάντηση. Στο δεύτερο μισό του ΔΣ θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα και αναμένονται οι ουσιαστικές εξελίξεις.