Skip to main content

Λίνο: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ντορβαλίνο Λίνο.

 

Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ντορβαλίνο Λίνο, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, την αποβολή του Αρίας και το μέλλον του «Δικέφαλου». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: 
 
«Το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ, ακόμη και όταν βρεθήκαμε με παίκτη λιγότερο. Μέσα σε δύο λεπτά άλλαξαν τα πάντα και έπειτα δεν υπήρχε ο χρόνος για να αντιδράσουμε. Ήμασταν με παίκτη λιγότερο, αυτό έπαιξε ρόλο επειδή αναλώθηκαν πολλές δυνάμεις. Άλλαξαν οι αγωνιστικές ισορροπίες. Το πρώτο γκολ ήρθε από ένα φάουλ που δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα».
 
Για την αποβολή του Αρίας: 
 
«Ήταν αψυχολόγητη ενέργεια, έγινε στο κέντρο του γηπέδου. Ο Αρίας ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά το ματς, το έδειξε αυτό στους συμπαίκτες του. Βάζει πολύ ψηλά την ομαδικότητα για αυτό τον πείραξε πολύ. Ο Αρίας θέλει συνεχώς να βελτιώνεται, δουλεύει πολύ για αυτό τον λόγο».
 
Για το επιθετικό πρόβλημα:
 
«Το θεωρώ φυσιολογικό να πει ο Μπόλονι κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες και δεν τις έκανε γκολ. Βέβαια, είμαι της άποψης ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να συμβάλλουν στην επίθεση, είτε είναι αμυντικοί, είτε επιθετικοί. Δεν έχουμε πρόβλημα να δημιουργούμε φάσεις, έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».
 
Για το αν το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν στο ματς με την Τότεναμ: 
 
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι έμπειροι και ξέρουν πως αυτό δεν είναι σωστό. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά γνωρίζαμε ότι προηγείται ο Εργοτέλης. Θέλαμε τη νίκη για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία την Πέμπτη (σ.σ. 15/9)».
 
Για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα: 
 
«Η Τότεναμ είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νιώθουμε, όμως, επιπλέον πίεση για αυτό τον λόγο, θα επιχειρήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά».
 
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: 
 
«Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, ωστόσο, χρειαζόμαστε δουλειά για να δέσουμε ως σύνολο. Δεν πρέπει, ακόμη, να ξεχνάμε και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχαμε φέτος. Από εδώ και πέρα θέλουμε μόνο νίκες για να ανεβούμε ψυχολογικά. Πάντως είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για στόχους».