Skip to main content

Λίλτσης: Επίθεση αδέσποτων σε 10χρονο στο στρατόπεδο Παύλου Μελά

Να γίνει ασφαλής για τους πολίτες ο χώρος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» Γιώργος Λίλτσης.

Επίθεση από αδέσποτα ζώα δέχθηκε ένα δεκάχρονο αγοράκι μέσα στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Αυτό αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος, γιατρός και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» Γιώργος Λίλτσης, ζητώντας να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο Παύλου Μελά για την πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση του δήμου σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα και ειδικότερα τα αδέσποτα επιθετικά ζώα της περιοχής.  

Από την επίθεση το αγοράκι τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά αφέθηκε στην τύχη του και έχει γίνει στην κυριολεξία... μπάτε, σκύλοι, αλέστε. Πρόσφατα η «αναΤΡΟΠΗ» σας ζήτησε να μεριμνήσετε, ώστε να απομακρυνθούν τα μπάζα, τα ογκώδη και τα σκουπίδια που ακόμα και οι ίδιες οι υπηρεσίες του δήμου εναποθέτουν εντός του χώρου. Σήμερα μαθαίνουμε ότι σε παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια βρίσκουν καταφύγιο άγρια αδέσποτα που επιτίθενται στους περαστικούς» είπε ο επικεφαλής της παράταξης.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο: «η εικόνα του πρώην στρατοπέδου είναι απογοητευτική. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν μας έχετε αποδείξει πως διαθέτετε σχέδιο και όραμα για την αξιοποίηση του χώρου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Καλούμε τη διοίκηση να μεριμνήσει τώρα που το πρώην στρατόπεδο ανήκει στο δήμο, ώστε να γίνει ασφαλές, να απομακρυνθούν τα αδέσποτα και να εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία. Αντί να ακούμε για μεγαλεπίβολα master plans να κάνει κάτι η διοίκηση επιτέλους ώστε ο χώρος να είναι ασφαλής για τους περαστικούς» είπε ο κ. Λίλτσης.

Τέλος, ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ Παύλου Μελά» ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να μάθει πόσα αδέσποτα εμβολιάστηκαν και τσιπαρίστηκαν το τελευταίο διάστημα, όπως ορίζει ο νόμος, και πόσα επιθετικά απομακρύνθηκαν και που μεταφέρθηκαν.