Skip to main content

Λυκούδης: Δεν συμφωνώ με τα περί φασιστών στο συλλαλητήριο

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια τέτοια μεγάλη συνάντηση πολιτών στην Θεσσαλονίκη καθοδηγήθηκε από ακροδεξιούς κύκλους για να υπάρξει, είπε ο κ. Λυκούδης.

"Δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι χαρακτηρισμοί περί φασιστών και ακροδεξιών στο συλλαλητήριο" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο βουλευτής του "Ποταμιού" και αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης.
 
"Σαφώς και μία τέτοια συγκέντρωση μπορεί να επιχειρήσουν να την εκμεταλλευτούν κάποια ακροδεξιά στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια τέτοια μεγάλη συνάντηση πολιτών στην Θεσσαλονίκη καθοδηγήθηκε από στρατιωτικούς και ακροδεξιούς κύκλους για να υπάρξει. Μπορεί να μην έχει στη στόχευσή της ρεαλισμό, και πιστεύω ότι δεν έχει, γιατί δεν απαντάει στο σοβαρό και οξύ πρόβλημα, πώς μπορεί να λυθεί, εκπέμπει μόνο τις δικές της ευαισθησίες και τα δικά της αισθήματα, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι μαζεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη 250.000 στρατοκράτες δεξιοί. Αυτό είναι πέραν των ορίων μιας σοβαρής αντιμετώπισης μιας μεγάλης λαϊκής συνάντησης", κατέληξε ο κ. Λυκούδης.