Skip to main content

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας...

Στην Θεσσαλονίκη ο Νίκος Χρυσόγελος. Συναντήσεις με τραπεζικούς υπαλλήλους είχε η κ. Παπαρηγά και με απεργούς λιμενεργάτες ο Αλέξης Τσίπρας
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας σε εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς προειδοποίησε ότι με το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση κατ εντολή και των Βρυξελλών, θα χαθούν όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους "να μην δώσουν άλλη πίστωση στη ΝΔ, ούτε να τρέφουν ελπίδες από το ΠΑΣΟΚ", επισημαίνοντας ότι το νέο στοιχείο σε αυτές τις εκλογές σε σύγκριση με τις προηγούμενες είναι "ότι δεν υπάρχει πλέον ελπίδα ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα είναι καλύτερο".

Ζήτησε ακόμη από τους ψηφοφόρους "να μην ρίξουν ψήφο απογοήτευσης".
"Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε καμιά συνεργασία με τα δυο μεγάλα κόμματα", είπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας
Στο λιμάνι του Πειραιά περιόδευσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με τους απεργούς λιμενεργάτες.
«Η κυβέρνηση της ΝΔ, μαζί με τα κλειδιά του Μαξίμου, παραδίδει και τα κλειδιά του λιμανιού του Πειραιά στους Κινέζους. Όπως παρέδωσε τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή στα μεγάλα ελληνικά και ξένα συμφέροντα. Όπως εκποίησε όλον σχεδόν τον πλούτο της χώρας». Τα βέλη του έστρεψε και κατά του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το ότι «παίζει με τις λέξεις».
«Είναι αδιανόητο, μία ημέρα πριν τις εκλογές, να συνεχίζει να ακροβατεί και για την πώληση του λιμανιού, μεταξύ ΄επαναδιαπραγμάτευσης΄ και ΄αναθεώρησης΄ της σύμβασης», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αργότερα θα επισκεφθεί την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Porto Palace» στη Θεσσαλονίκη στις 6:30 το απόγευμα.


Ο Νίκος Χρύσογελος έφτασε το πρωί στην Θεσσαλονίκη. Επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και το "Ιπποκράτειο" όπου συνομίλησε με εκπροσώπους των εργαζομένων και πολίτες.

Στις 7:30 στο Πάρκο Τσιρογιάννη (Ντορέ) απέναντι από τον Λευκό Πύργο οι Οικολόγοι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν προεκλογική εκδήλωση.