Skip to main content

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και ζέστη στη Θεσσαλονίκη

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα ενώ πρόσκαιρες βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στην Πελοπόννησο αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στο Αιγαίο θα φτάνουν βαθμιαία τα 6 με 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπική συννεφιά τις απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.