Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη, σταθερή η θερμοκρασία

Οι άνεμοι στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία πνέει από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο το πρωί και στα νοτιοδυτικά, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία πνέει από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία, Θράκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στα νότια με πιθανότητα σποραδικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα νότια αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Λευκάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις το πρωί κα βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.