Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη- Τους 17 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Στην πόλη η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στα δυτικά της χώρας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, μαζί με τους ισχυρούς νοτιάδες στο ανατολικό Αιγαίο, που θα πνέουν ως 7 μποφόρ το πρωί, με βαθμιαία εξασθένηση.

Οι συνθήκες ευνοούν και την Τετάρτη την μεταφορά σκόνης από την Αφρική στις νότιες περιοχές της χώρας
Κατά τα λοιπά, αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και περιορισμένη ορατότητα, κατά τόπους, τις πρωινές ώρες, στα ηπειρωτικά της επικράτειας.

Στη Θεσσαλονίκη, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά και από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί, 3 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 9 ως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).