Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το βράδυ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά, ενώ  από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Στη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες.

Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.