Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Έως 17 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά διαστήματα στα δυτικά αναμένονται για σήμερα. Τοπικοί όμβροι στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το απόγευμα τοπικούς όμβρους στην Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα με πιθανότητα όμβρων. Βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και το βράδυ πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να βρέξει κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.