Skip to main content

Λίγες νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη- Έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, τις πρωινές ώρες.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται στη χώρα, ενώ στα νότια θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.