Skip to main content

Λίγες νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Έως 25 βαθμούς ο υδράργυρος

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.

Τοπικές βροχές αναμένονται για σήμερα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά και κυρίως στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο και την Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στη Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα. Πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.