Skip to main content

Λίγες νεφώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα- Ασθενείς βροχές στα ορεινά

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές βροχές στα ανατολικά, ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς στην Κρήτη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά με βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.