Skip to main content

Λίγες νεφώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα - Βροχές στα βόρεια

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται για σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα.

Τοπικές βροχές στα βόρεια, χιόνια στα ορεινά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα βόρεια και ανατολικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.