Skip to main content

Λίγες νεφώσεις αλλά με τσουχτερό κρύο στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και βόρεια με παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια κυρίως ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και τα βόρεια Ηπειρωτικά, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ολικός.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή χιονόνερου και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.