Skip to main content

Λεβέντης: Θα τα ψηφίσουν όλα για να παραμείνουν στην εξουσία

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, ότι η ΕΚ δεν θα ψηφίσει κανένα από τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Θα τα ψηφίσουν όλα για να παραμείνουν στην εξουσία, δήλωσε ο Βασίλης Λεβεντης, σχολιάζοντας την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά fm», διευκρινίζοντας ότι «με τον τρόπο αυτό κερδίζουν λίγες εβδομάδες στις καρέκλες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, ότι η ΕΚ δεν θα ψηφίσει κανένα από τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Το κόμμα μας έχει συγκεκριμένες θέσεις για τις μεταρρυθμίσεις και τις παθογένειες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Για παράδειγμα, οι διπλές και τριπλές συντάξεις να γίνουν μία, με πλαφόν τα 1.500 ευρώ και να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων που καταβάλλονται σε 80 χιλιάδες συνταξιούχους», υπογράμμισε ο Β. Λεβέντης.

Σε σχέση με τα εθνικά θέματα, ο πρόεδρος της ΕΚ είπε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να ενισχυθούν.

«Γι'αυτό τον λόγο προτείνουμε να προσληφθούν οπλίτες 5ετούς θητείας και να αγορασθούν 30 αεροσκάφη F-35, 5ης γενιάς. Δεν είναι σωστό να υπάρχει καθημερινό πινγκ-πονγκ ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Κάποια στιγμή μπορεί και να έχουμε ατύχημα στο Αιγαίο. Οι γείτονές μας, δυστυχώς, κάνουν τρέλες, λένε ότι θα διεκδικήσουν νησιά του Αιγαίου και εμείς τους απαντάμε στους ίδιους τόνους, ότι ας τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Όλα αυτά φοβάμαι ότι μπορεί να οδηγήσουν σε θερμό επεισόδιο», τόνισε ο κ. Λεβέντης.