Skip to main content

Λεβέντης: Προς τέρψη του πλήθους οι συγκρούσεις Τσίπρα-Μητσοτάκη

Κριτική από τον επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων - Ανατρέπουν συνεχώς τους εκπαιδευτικούς νόμους με δυσμενή αποτέλεσμα για την Παιδεία.

Σφοδρή κριτική στη σημερινή κυβέρνηση, αλλά και στις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι ανατρέπουν συνεχώς τους εκπαιδευτικούς νόμους με δυσμενή αποτέλεσμα για την Παιδεία και κατ' επέκταση για το κύρος του Κοινοβουλίου και την ίδια την χώρα, άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Λεβέντης, ο οποίος καταλόγισε στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αρέσκονται σε «άγονες συγκρούσεις» με μοναδικό στόχο «να τέρπονται τα πλήθη», διαφώνησε με τον τρόπο που πολιτεύονται στα θέμα της Παιδείας. Στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερε τον νόμο της ΝΔ, αφού κατήργησε τον νόμο του ΠΑΣΟΚ, και καταλόγισε στην ΝΔ ότι «οδύρεται» τώρα γι' αυτό γιατί προφανώς προσχώρησε στις απόψεις του νόμου Διαμαντοπούλου.

«Η Ένωση Κεντρώων, πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει άσυλο, αλλά να υπάρχει και πανεπιστημιακή αστυνομία για να υπάρξει αποφυγή της ασυδοσίας. Το άσυλο χρειάζεται για τους φοιτητές, είναι το αποκούμπι τους για να αντιδράσουν στον φασισμό ενός καθεστώτος. Εμείς λέμε άσυλο για φοιτητές κι όχι για τραμπούκους» ανέφερε ο κ. Λεβέντης.