Skip to main content

Λεβέντης: Η χώρα είναι για 99 χρόνια δεμένη πισθάγκωνα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό και την οικονομία στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματός του.

Την απαίτησή του να «αλλάξει η διαπραγμάτευση και να ξεκινήσει από μηδενική βάση» επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματός του.

Ο κ. Λεβέντης στην ομιλία του εξέφρασε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ την πάγια θέση του να μην «δώσει η Ελλάδα το όνομα της Μακεδονίας».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό επανέλαβε ότι στην κατ' ιδία συνάντησή τους του είπε πως «οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο του 2019" επισημαίνοντας όμως ότι «οι εξελίξεις τρέχουν αναφορικά με την ΠΓΔΜ και δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να προκληθούν εκλογές» ενώ αναφερόμενος στους κύκλους που διέψευσαν τη συγκεκριμένη συνομιλία είπε πως «δεν απέδωσαν τον συγκεκριμένο διάλογο».

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε στην ομιλία του ότι όσοι βουλευτές φεύγουν από τα κόμματα θα κριθούν από την ιστορία.

Τέλος, σχολιάζοντας την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 σημείωσε ότι «η ουσία είναι ότι η χώρα είναι για 99 χρόνια δεμένη πισθάγκωνα».