Skip to main content

Λεβέντης: Έσπασε ο πάγος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση

Στην Ένωση Κεντρώων είχαμε αρνητικό ηλεκτρισμό με το όνομα "Μητσοτάκης", λόγω των γεγονότων του '65, ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος.

Δεν άλλαξα την συμπεριφορά μου, αλλά κατά την συνάντησή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έσπασε κάπως ο πάγος, είπε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Εμείς στην Ένωση Κεντρώων είχαμε αρνητικό ηλεκτρισμό με το όνομα "Μητσοτάκης", λόγω των γεγονότων του '65» είπε ο κύριος Λεβέντης και αποκάλυψε πως κατά την συνάντησή τους, «ο Κυριάκος παραδέχθηκε και τα λάθη του πατέρα του, ότι τότε κακώς είχε φύγει από την Ενωση Κέντρου, γιατί αν είχε μείνει δεν θα είχε δημιουργηθεί ο μύθος Παπανδρέου».

Ο κύριος Λεβέντης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πάντως ότι προϋπόθεση για αυτό είναι να κάνει αυτός αποδεκτή την πρόταση των εννιά σημείων της Ένωσης Κεντρώων. «Δυστυχώς ο κύριος Τσίπρας δεν την αποδέχθηκε», είπε.

Μιλώντας για τις συνακροάσεις που καταγγέλθηκαν προσφάτως και από το ΚΚΕ, ο κύριος Λεβέντης εκτίμησε πως «πρέπει να είναι μέσα στον ΟΤΕ» όποιος τις κάνει.

Τέλος, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις είπε ότι έχει «την υποψία ότι οι δημοσκοπήσεις χρηματίζονται από τα κόμματα».