Skip to main content

Λευκό το απουσιολόγιο στον ΠΑΟΚ

Άπαντες παρόντες δήλωσαν, για πρώτη φορά φέτος, στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και η ομάδα θα εμφανιστεί κομπλέ στον αγώνα με την Ξάνθη. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Γκαρσία και Λίνο.
Άπαντες παρόντες δήλωσαν, για πρώτη φορά φέτος, στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και η ομάδα θα εμφανιστεί «κομπλέ» στον αγώνα με την Ξάνθη. Όπως φάνηκε στο οικογενειακό «διπλό», ο Παύλος Δερμιτζάκης σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Γκαρσία και τον Λίνο, οι οποίοι θα πάρουν τις θέσεις του Φωτάκη και του Σνάουτσνερ. Παρατηρήσεις για τα λάθη και συστάσεις για τη συνέχεια

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία, με τη χρήση του βίντεο, να αναλύσει τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να επανέλθουν στις νίκες για να διώξουν, όπως είπε, την γκρίνια και τη μουρμούρα.

Επικέντρωσε την κριτική του στα αμυντικά σφάλματα που στοίχισαν με την απώλεια δύο βαθμών και θα οδηγούσαν και στην ήττα αν δεν βρισκόταν σε ετοιμότητα ο Ντάριο Κρέσιτς. Για τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού σχολίασε τη λανθασμένη αντίδραση του Μαλεζά, πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να καλύψει το κενό ο Σνάουτσνερ.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην κακή συνεννόηση άμυνας και κέντρου, τη μεγάλη απόσταση που υπήρχε ανάμεσα στις δύο γραμμές, την κακή κυκλοφορία της μπάλας και την αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών.

«Πρέπει να αφήσουμε όσα έγιναν πίσω, κατέληξε. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η μουρμούρα είναι να έρθουν οι νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε στην Ξάνθη. Έτσι θα βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και θα δώσουμε πάλι χαρά στον κόσμο μας».

Επανέρχεται ο Μανδρίνος

Διαδικαστικά θέματα που αφορούν στην λειτουργία της ΠΑΕ απασχόλησαν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Παρών ήταν και ο Ανδρέας Μανδρίνος, οποίος θα επανέλθει στη διοίκηση τον επόμενο μήνα, όταν θα ανανεωθεί η θητεία της με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Μήνυση από τον Δήμο

Με έκπληξη παρέλαβαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη μήνυση που κατέθεσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με υπογραφή του δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Αφορά στην ανάρτηση διαφημιστικών μπάνερ έξω από τη Θύρα 1 της Τούμπας, χωρίς την έγγραφη άδεια του Δήμου. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν ρωτήθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δήλωσε πλήρη άγνοια για την ύπαρξη της μηνυτήριας αναφοράς.