Skip to main content

Λέρος: Διέφυγε τον κίνδυνο ο Τούρκος μεγιστάνας που τραυματίστηκε με ταχύπλοο

Η σύζυγος του Σαμπανσί νοσηλεύεται ήδη σε απλή κλίνη, ενώ κι ο Τούρκος επιχειρηματίας, που αποσωληνώθηκε αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ τις επόμενες δύο, τρεις ημέρες

Το κρίσιμο 48ωρο για την υγεία του Τούρκου επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί που τραυματίστηκε με ταχύπλοο στη Λέρο, συμπληρώνεται αύριο (29/8), ωστόσο, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς φαίνεται πως διαφεύγει τον κίνδυνο.

Οι θεράποντες ιατροί της ιδιωτικής κλινικής που νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησαν σε νέα χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη αιμορραγία στα ήδη χειρουργημένα τραύματά του, όμως η υγεία του βελτιώνεται «ραγδαία» όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Τούρκος μεγιστάνας χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω στο τιμόνι του ταχυπλόου, ενώ η σύζυγός του χτύπησε το κεφάλι της στο τζάμι μπροστά από το σύστημα πλοήγησης του σκάφους, ωστόσο η κατάστασή της είναι πολύ καλύτερη.

Μαζί με το ζεύγος Σαμπανσί ήταν και τα δύο του παιδιά, που ευτυχώς γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα, καθώς βλέποντας το ταχύπλοο να κινείται προς τα βράχια πρόλαβαν και πήδηξαν από το σκάφος.

Η σύζυγος του Σαμπανσί νοσηλεύεται ήδη σε απλή κλίνη, ενώ κι ο Τούρκος επιχειρηματίας, που αποσωληνώθηκε αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ τις επόμενες δύο-τρεις ημέρες, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ από τη γείτονα.

Από τον Σαμπανσί αφαιρέθηκε η σπλήνα κατά την 6ωρη επέμβαση που υποβλήθηκε στη Λέρο, καθώς και μέρος του παγκρέατος.

Πηγή: iefimerida