Skip to main content

Λέοβατς: Δύσκολο παιχνίδι με την Φιορεντίνα αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν

Θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το αυριανό παιχνίδι, υπογράμμισε ο Κροάτης αριστερός μπακ του «Δικεφάλου».

Την προσωπική του άποψη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα κατέθεσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Μαρίν Λέοβατς.

Οι δηλώσεις του Κροάτη παίκτη του «Δικεφάλου»:

Για τη σημασία των ομίλων για τον ΠΑΟΚ: «Περιμέναμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι όμιλοι. Έχουμε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση».

Για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον Κροάτη μέσο των «Βιόλα», Μίλαν Μπαντέλι: Δεν έχω μιλήσει μαζί του αλλά σίγουρα θα τα πούμε αύριο πριν και μετά το πανχίδι».

Για την εξέλιξη του αυριανού αγώνα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα με καλές μονάδες και ποιοτικούς παίκτες, αλλά στην Τούμπα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και δε θα το κάνουμε ούτε αύριο».

Για το αν τους έχουν πει κάτι συγκεκριμένο οι παίκτες που είχαν παίξει την προηγούμενη φορά κόντρα στην Φιορεντίνα: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο, αλλά στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής μας έδειξε βίντεο, με τα θετικά και τα αρνητικά της Φιορεντίνα και θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το αυριανό παιχνίδι».