Skip to main content

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ προσέκρουσε σε κρουνό - Ζημιές και πλημμύρα (φωτο)

Τραυματίες δεν υπήρξαν, παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τόνιζαν ότι ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη κάποιο επεισόδιο

Σε πυροσβεστικό κρουνό προσέκρουσε χθες στις 20:00, στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής μπροστά στο εμπορικό κέντρο Florida, ένα αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε διερχόμενα οχήματα, να πλημμυρίσει ο δρόμος που οδηγεί στο αεροδρόμιο και να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία.

Έντρομοι οι διερχόμενοι οδηγοί είδαν το λεωφορείο, που ήταν εκτός υπηρεσίας ξαφνικά να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει πάνω σε μία κολόνα της ΔΕΗ που έπεσε στο οδόστρωμα και στη συνέχεια πάνω στον κρουνό, σταματώντας στο πλάι του δρόμου. Πίδακας από νερά πλημμύρισε την περιοχή, ενώ θραύσματα από τη σύγκρουση πετάχτηκαν στο δρόμο και σε οχήματα.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία για να μην προκληθούν άλλα ατυχήματα και να καθαριστεί ο δρόμος. Τραυματίες δεν υπήρξαν, παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ αυτόπτες μάρτυρες τόνιζαν ότι ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη κάποιο επεισόδιο, έχασε τις αισθήσεις του και έτσι το αστικό ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία.

Ο δρόμος άνοιξε περίπου μία ώρα μετά το ατύχημα.