Skip to main content

Lenovo: Apple και Samsung δεν καινοτομούν, «Skip the Sevens» (video)

Επιθετική καμπάνια από τη Lenovo: Υποστηρίζει πως οι ανταγωνιστές της, Apple και Samsung, δεν παρουσίασαν καινοτομίες στις εκδόσεις «7».

Μια επιθετική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Skip the Sevens» («Παρακάμψτε τα 7άρια») πραγματοποιεί η Lenovo, υποστηρίζοντας πως οι ανταγωνιστές της, Apple και Samsung, δεν παρουσίασαν καινοτομίες στις εκδόσεις των iPhone 7 και 7 Plus και των Galaxy Note 7 και S7.

Ο κινεζικός κολοσσός, στον οποίο ανήκει πλέον η Motorola, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζονται οπαδοί της Apple, οι οποίοι δηλώνουν ως δεν είναι ενθουσιασμένοι με τις αλλαγές στο νέο iPhone. Οι συμμετέχοντες έχουν κληθεί για να τους παρουσιαστούν, υποτίθεται, τα πρότυπα των επόμενων iPhone. Τα νέα χαρακτηριστικά τους ενθουσιάζουν και τους αποκαλύπτεται πως δεν πρόκειται για iPhone, αλλά για τα νέα Moto Z και τα Moto Mods της Lenovo που που μόλις κυκλοφόρησαν, με τους πιστούς της Apple να την επιβραβεύουν.

Εκτός από το βίντεο η Lenovo «τρέχει» την καμπάνια και με ολοσέλιδες διαφημίσεις στις μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη.