Skip to main content

Λεκμπέλο: Η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω

«Το πολύ που μπορεί να ζήσεις με αυτή την αρρώστια είναι τρία χρόνια, εγώ έχω φτάσει στα πέντε», δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων»

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» ο Αρτούρ Λεκμπέλο ευχαριστώντας τους βετεράνους του Άρη που είναι δίπλα του και τόνισε ότι παίρνει πολύ μεγάλη δύναμη από την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων»:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παλαίμαχους που πήραν την πρωτοβουλία να γίνει αυτός ο αγώνας για μένα και να με βοηθήσουν. Το πολύ που μπορεί να ζήσεις με αυτή την αρρώστια είναι τρία χρόνια, εγώ έχω φτάσει στα πέντε. Τα παιδιά μπήκαν μπροστά και το έψαξαν στο εξωτερικό. Υπάρχει ένα κέντρο στην Γερμανία που ειδικεύεται σε αυτές τις αρρώστιες, υπάρχει και στην Αμερική όπου είναι πολύ προχωρημένοι».

Το πρόβλημα που έχεις δεν το γνώριζαν πολλοί…: «Εγώ δεν ήθελα να πάρει το θέμα τέτοια διάσταση, έκανα τον δικό μου αγώνα. Εγώ περίμενα μήπως σταματήσει από μόνο του, αν αντιδράσει ο οργανισμός. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Η αρρώστια λέγεται μυϊκή ανεπάρκεια και μπαίνει στην κατηγορία της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ξεκινάει από τα άκρα, ή από τα χέρια ή από τα πόδια.

Από τότε που έγινε γνωστό πολλοί φίλοι με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου συμπαραστέκονται, αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσω. Το αισθάνομαι, με τα καλά λόγια και τις ευχές που μου δίνουν, είναι η δύναμη μου για να συνεχίσω».