Skip to main content

Λευκή ισοπαλία και ανοιχτοί λογαριασμοί για Πλατανιά και ΑΕΚ (video)

Η κρητική ομάδα κοίταξε στα μάτια την Ένωση και κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο των κιτρινόμαυρων

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Πλατανιάς και ΑΕΚ στα Χανιά για την πρώτο μεταξύ τους αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Η κρητική ομάδα κοίταξε στα μάτια την Ένωση και κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο των φιλοξενουμένων ενώ η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ.

Η φάση του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 55΄από τους Χανιώτες όταν ο Μανούσος γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι με στόχο τον Γιορέντε και αυτός σούταρε με τον Ανέστη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Αποστολόπουλος (90' Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Μαραγκός, Γιορέντε (80' Μενδρινός), Μουνάφο, Μανούσος (67' Γιακουμάκης), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σιμόες, Ντίντακ, Μάνταλος (85' Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (64' Πέκχαρτ), Αραούχο (90' Μεληκιώτης).