Skip to main content

Μέχρι τέλος Ιουνίου ανοίγει το Lazart Hotel από τη Zeus International

Η ονομασία εγκρίθηκε χθες από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος και η επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Με την επωνυμία LAZART Hotel θα ανοίξει τις πύλες του μέχρι το τέλος Ιουνίου και υπό τη διαχείριση της Zeus International το ξενοδοχείο στον δυτικό τομέα Θεσσαλονίκης Les Lazaristes.

Η ονομασία εγκρίθηκε χθες από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος και η επίσημη άδεια από τον ΕΟΤ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, καθώς  υπάρχουν ακόμα μερικές μικρές διαδικαστικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν για να ανοίξει το ξενοδοχείο λίγο μετά τις 20 Ιουνίου, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Το ξενοδοχείο σύντομα θα δέχεται τηλεφωνικές κρατήσεις, καθώς και online κρατήσεις, ενώ ο ιστότοπος του ξενοδοχείου θα είναι επίσης ενεργός μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη στιγμή που το ξενοδοχείο ανοίξει τις πόρτες του, θα διαθέτει ένα εστιατόριο, μπαρ, cigar lounge, ενώ θα λειτουργεί και ο χώρος της πισίνας.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο, που είναι ιδιοκτησίας της Hellas Capital, σταμάτησε να λειτουργεί στις αρχές Μαΐου, μετά την αποχώρηση της  Domotel που το διαχειριζόταν τα δέκα τελευταία χρόνια.