Skip to main content

Λάσκαρης: Nα ξαναφτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων δήλωσε πως η ομάδα φτιάχτηκε για το F4 του Basketball Champions League αλλά τελικώς δεν βγήκαν κάποιες επιλογές

Για τους στόχους του Άρη, για την νικηφόρα αναμέτρηση εναντίον της Κύμης αλλά και για το ιστορικό παρελθόν του συλλόγου μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Λάσκαρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος των κιτρινόμαυρων στο «eviabasket.gr»:

«Ο πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η είσοδος ως 4οι στα play-off. Η ομάδα φτιάχτηκε για να προκριθεί στο final-4 στο Champions League, δεν μας βγήκαν όμως κάποιες επιλογές και μείναμε μακριά από αυτό το στόχο. Είχαμε τραυματισμούς, διάφορα θέματα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια της Κύμης, αλλά από την άλλη εμείς ως Άρης δεν έπρεπε να πάμε παράταση για να κερδίσουμε τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει να μείνει στην κατηγορία χωρίς να υποτιμώ σε καμιά περίπτωση την προσπάθεια της τοπικής ομάδας. Μπράβο στην Κύμη για την υπερπροσπάθεια, αλλά ο Άρης δεν έπρεπε να παίξει τέτοιο μπάσκετ. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει πιο εύκολα».

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης θα μπορέσει να προσφέρει ξανά στους Έλληνες φιλάθλους τις μεγάλες συγκινήσεις της δεκαετίας του ’80 αλλά και του ’90 με την σούπερ ομάδα εκείνης της εποχής, ο Νίκος Λάσκαρης ήταν αισιόδοξος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή, ξεκινήσαμε ένα πλάνο πενταετίας για να ξαναφτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει».