Skip to main content

Λάρισα: Προφυλακιστέος ο γιατρός για ασέλγεια στην κόρη του

Η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού έγινε από πολίτη που ήταν περαστικός από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του

Προφυλακίστηκε κρίθηκε ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην τεσσάρων χρονών κόρη του μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λάρισα.

Η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού έγινε από πολίτη που ήταν περαστικός εκείνη την ώρα, από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Ο περαστικός  τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά. Ο πολίτης είπε, ότι ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε στο κορίτσι. Παράλληλα, και η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως ή ίδιας υποστηρίζει- ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι , όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Πηγή: ΕΡΤ