Skip to main content

Λαϊκή αγορά με 49 πωλητές και εμπόρους αποκτά η Νέα Ραιδεστός

Σήμερα έγινε η διαγράμμιση για 49 πάγκους στη νέα λαϊκή αγορά στη Νέα Ραιδεστό του δήμου Θέρμης. Σε ένα μήνα ξεκινάει η λειτουργία κάθε Τετάρτη.

Νέα λαϊκή αγορά αποκτά η Νέα Ραιδεστός του δήμου Θέρμης. Η λειτουργία της θα αρχίσει τον επόμενο μήνα και θα γίνεται κάθε Τετάρτη. Σήμερα έγινε η χάραξη, διαγράμμιση και αρίθμηση των θέσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας και αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος, Μιχάλης Χριστόπουλος, θα δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη λαϊκή 49 παραγωγοί, έμποροι και πωλητές, η επιλογή των οποίων θα γίνει μέσα από τη διαδικασία της υποβολής των σχετικών αιτήσεων.

«Με προσωπική δουλειά και με τη σκέψη ότι έχουμε αναλάβει ένα σημαντικό καθήκον έναντι των καταναλωτών και των παραγωγών και εμπόρων των λαϊκών αγορών, προχωράμε όλες τις διαδικασίες για να δημιουργήσουμε τη νέα λαϊκή αγορά του δήμου Θέρμης, στη Νέα Ραιδεστό. Η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει από τον επόμενο μήνα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων. Εμείς όμως προετοιμάσαμε την αγορά. Οργανώσαμε τη νέα λαϊκή, που θα γίνεται κάθε Τετάρτη και χαράξαμε τις θέσεις των 49 πάγκων, ολοκληρώσαμε τις διαγραμμίσεις και τις αριθμήσαμε. Μόλις η λαϊκή θα αρχίσει να λειτουργεί όλοι θα γνωρίζουν πού θα τοποθετήσουν τον πάγκο τους, πόσο χώρο θα καταλαμβάνουν και πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει η αγορά με τάξη και οργάνωση, όπως πρέπει να λειτουργεί μια λαϊκή, που σέβεται και τον επαγγελματία και τον καταναλωτή», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Χριστόπουλος.

Στη σημερινή οργάνωση της αγοράς συμμετείχαν στελέχη του δήμου Θέρμης και της δημοτικής κοινότητας Νέας Ραιδεστού, επόπτες λαϊκών της Περιφέρειας και ο πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», Γιώργος Χρυσαφίδης.