Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
x

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«Αποτελεί ντροπή και προσβολή κάθε ίχνους δημοκρατίας και ανθρωπισμού» σχολιάζει ο επικεφαλής της ΛΑΕ για το ζήτημα της επιμέλεια του 6χρονου παιδιού.

«Εδώ και τώρα το παιδί να αποδοθεί στα συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με την απαίτηση των γονιών του» ζητά με δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με την επιμέλεια του εξάχρονου γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ χαρακτηρίζει αδιανόητο «ένα εξάχρονο παιδί να βρίσκεται κρατούμενο και μάλιστα σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Παίδων, υπό την αυστηρή φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων και ιδιωτικής security» κάνοντας λόγο για «πράξη αγριότητας και τυφλής εκδίκησης».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λαφαζάνη έχει ως εξής: «Αποτελεί ντροπή και προσβολή κάθε ίχνους δημοκρατίας και ανθρωπισμού, το γεγονός, ότι οι αρχές, με την κάλυψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης, αρνούνται, σε μια επίδειξη βαρβαρότητας, να δώσουν την επιμέλεια του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα στα άμεσα συγγενικά του πρόσωπα, στη μάνα και την αδελφή της, όπως έχει ζητήσει και η ίδια η μητέρα του. Είναι αδιανόητο και πράξη αγριότητας και τυφλής εκδίκησης ένα εξάχρονο παιδί να βρίσκεται κρατούμενο και μάλιστα σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Παίδων, υπό την αυστηρή φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων και ιδιωτικής security. Το γεγονός ότι το εξάχρονο παιδί βρίσκεται κρατούμενο σε απομόνωση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι απαγορεύτηκε στον Μανόλη Γλέζο από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου να δει το παιδί και να του προσφέρει ένα παιχνίδι. Εδώ και τώρα το παιδί να αποδοθεί στα συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με την απαίτηση των γονιών του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ